Lajm

DaIin pamjet ‘përvëIuese’, dikush i fiImoi nga Iart. Ata po e bënin në…

DaIin pamjet ‘përvëIuese’, dikush i fiImoi nga Iart. Ata po e bënin në…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

DaIin pamjet ‘përvëIuese’, dikush i fiImoi nga Iart. Ata po e bënin në….Videoja 15 s ekondëshe qe e fundosi po rtierin italian, ku dukej në ba njat e një di sk oteke, e xhiruar pa dijeninë e tij, i ka kushtuar shumeMateo Voltolinit..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…