Lajm

9-vjeçari ka bërë 20 operacione, Elvis Naçi jep lajmin e mirë: Shqiptarët i dhanë para për t’i shpëtuar jetën

Dean Berberaj është vetëm 9 vjeç, dhe deri më tani ka kryer hiç më pak se 20 ope racione. Deani rre zikon jetën, çdo ditë bën Dialize e nuk jeton dot pa aparaturen./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Venat po i dë mtohen dhe mezi po qëndron nga dh imbjet. Familja ka gjetur një spital në Itali, ope racionet për t’ia ndërtuar rrugët urinare nga e para dhe transplatin e veshkës që do t’ia dh urojë babai, kushton 105.000 euro, shifër kjo e cila është arritur të mblidhet./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet