Lajm

Unë e ruajta për natën e parë të dasmës dhe burri im i përlot kur kuptoi se nuk e kisha bërë me asnjë mashkull dhe…!!

Sa herë preket tema e virg jërisë, ndjeshmëria është e lartë. Ka lexues për të cilët është diçka e tejkaluar, e të tjerë që e shohin ende sot si metër matës të moralit. Përshtypje madje u bën dhe të huajve. Një vajzë shkodrane ka rrëfyer historinë e saj…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sa herë preket tema e virg jërisë, ndjeshmëria është e lartë. Ka lexues për të cilët është diçka e tejkaluar, e të tjerë që e shohin ende sot si metër matës të moralit. Përshtypje madje u bën dhe të huajve. Një vajzë shkodrane ka rrëfyer historinë e saj…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet