Lajm

Silva, policja më e bukur në Shqipëri, befason me deklaraten: Meshkujt më lusin për… (Video)

Disilva Muçopata ëshë policja më se ksi në Shqipëri, ajo punon si police bashkiake. Ajo ka qenë e ftuar në emisionin ‘Top Show Magazinë’ dhe kur është pyetur se kur e nga cmojnë më shumë /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

civile apo me uniformë është përgjigjur pak nga të dyja.“Tashi… pak nga të dyja, por pjesa e uniformës ka ng acmime të ndryshme, ka ng acmime të tjera, si të tipit që siç e thamë më parë, ‘O shefe do mi vendosësh mua pr angat, o shefe sa sy të bukur paske’, nga më të ndryshmet ka”, ka thënë policia super se ksi. Shi ko vi deon/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet