Lajm

SH0 KUESE: Mbeti shtatzënë me djalin 10-vj eçar, adoleshentja 13-vj eçare lind vajzën e saj

Një vajzë 13 vj eç, nga Rusia, e cila disa muaj më parë deklaroi se kishte mbetur shtatzënë me një djalë 10-vj eç, ka sjellë në jetë vajzën e saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Darya Sudniynikova u bë e famshme pasi deklaroi publikisht se ishte në një lidhje me djalin 10 vj eçar, i quajtur Ivan. Megjithatë, ajo më vonë pati dhënë një deklaratë konfuze, ku zbuloi se ishte dhu nuar në qytetin e saj të lindjes Zheleznogorsk, nga një djalë i moshës 16 vj eç.Ajo ende nuk ka pu/blikuar një fotografi të fëmijës, e cila peshonte mbi tre kg, por ka thënë se lindja ishte shumë e vështirë dhe e lodhshme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet