Lajm

Prindërit puthin për herë të fundit vajzën e tyre, 30 minuta më vonë ndodh mrekullia…

Nëse besoni në mrekulli, historia e bebës Bella nga Anglia është padyshim një shembull i bukur.Në vetëm 14 muajsh Bella u bë shumë e sëmurë dhe pas një numri testesh u vendos në një ventilator dhe mjekët i thanë familjes ti thoshin lamtumirë vajzës së tyre të çmuar. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por, pikërisht kur ata mendonin se e gjithë shpresa ishte e hu.mbur, Bella bëri diçka të mahnitshme. netLee dhe Francesca Moore-Williams ishin një çift i lumtur dhe pasi Francesca lindi fëmijën e dytë Bella, ata mendonin se familja e tyre ishte e plotë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet