Lajm

Pozicioni se ksual i “stuhisë” po bën që çiftet të tro nditen me kënaqësi

A do ta provonit këtë pozicion? Në vend që të hipni në shtrat, është një lëvizje në këmbë që kërkon që gruaja të përkulet mbi një tryezë ose sipërfaqe të rrafshët./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo lëvizje përfshin që gruaja të mbështetej mbi një tryezë ndërsa qëndronte në majë të gishtave me këmbët e saj. Kjo pozitë se ksuale është shumë më e lehtë për vajzat, pasi burri duhet të qëndrojë prapa dhe të ngre këmbën lart në tryezë. Ndërsa kapeni mbi tryezën për mbështetje, partneri juaj mban pjesën e sipërme të belit tuaj. Ju mund të vendosni ritmin tuaj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet