Lajm

O Zot i madh ku po shkon kjo botë?! Burrë e grua të dy mësues ftojnë nxënësin në shtëpi dhe e bëjnë me të në krevat treshe, djalin e vogël të tyre e kishin vënë në…

Kjo ngjarje ka ndodhur në shtetin e Oklahomas në Amerikë. Këto ngjarje janë të shpeshta në Amerikë dhe kanë ndodhur shumë herë. Të dy mësuesit burrë e grua do të marrin një dë nim goxha të gjatë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dy mësues janë kapur duke e bërë në krevat me nxënësit e tyre. Njëri prej tyre quhet Joyce Churchwell, kurse tjera është mësuese.Të dy ata kishin ftuar në shtëpi një nxënës dhe e kishin bërë treshe me të në krevat ndërkohë që djali tyre i vogël ishte në shtëpi dhe flinte gjumë.Nxënësi në fjalë më pas u mor në pyetje nga aut ori tetet dhe rrëfeu se kishte shkuar në shtëpinë e mësuesit në shkollën publike që ndjek. Më pas ai ka treguar se u ishte bashkuar në krevat edhe gruaja e mësuesit, e cila punonte në shkollë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet