Lajm

Në va.ginë mbante nje erë…djali i ri habit me deklaratën: Kur bëra s.eks me të dashurën, ajo

Një djalë ka treguar në portalin amerikan ‘Reddit’ dyshimet e tij e i ka ndarë ato me anëtarët e forumit, se si mendon që partnerja ka shkuar me tjetër kënd në shtrat./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“E dashura ime ka disa kohë që po takohet shpesh herë me shokun e saj të fëmijërisë. Unë nuk kam pasur ndonjë problem me këtë, por dy herë e fundit ndodhi që ajo e kaloi tërë ditën atje dhe erdhi natën vonë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet