Lajm

‘Motra 19-vjeçe më mori burrin kur isha shtatzënë’ – Historia sh.oku.ese

Laura nga Skocia, 30 vjeç ka treguar një histori sh ok u ese të jetës së saj për “The sun”. Laura ishte e lumtur me burrin e saj Rikkin dhe 5 fëmijët e tyre derisa motra i bëri gjë mën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

30-vjeçarja tregoi se kur ishte shtatzënë me fëmijën e gjashtë, motra e saj Caitlin, 19 vjeç shkonte shpesh tek shtëpia e tyre për ta ndihmuar. Madje Caitlin shkonte edhe kur e motra nuk ndodhej në shtëpi.Laura filloi të dy s hont e dhe dy sh i met e saj u vërtetuan kur burri e mori në telefon nga puna dhe i tha: “Nuk të dua më, do lar go hem“. Laura u gjet e vetme me 5 fëmijë dhe telefonoi të motrën për t’i tregua r, por ajo bëri sikur nuk dinte gjë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet