Lajm

Mësuesi rręh nxënësin në klasë se REFUZ0l të vendoste màskën… (VIDEO)

Videoja është filmuar nga një tjetër nxënës në klasë. Ngjarja është regjistruar në institutin artistik të Teg giano, një provincë në Sale rno, It ali. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Gab on ti e ga boj dhe unë” dëgjohet të thotë profesori teksa q ëllo n me sh pu llë nxënësin 15 vjeçar të ulur në bankë. Mësohet se nxënësi kishte pr otes tu ar se nuk donte të vendoste maskën dhe kishte filluar të de ba ton te me profesorin/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet