Lajm

Ky ka qenë BURRl i Eli Farës, A e dini pse nuk u martua më..!!

Por, edhe më pas Eli nuk është martuar më.ë asnjë lidhje tjetër dashurie, ose të paktën asgjë nuk ishte e konfirmuar edhe pse thashethemet nuk mungonin. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por e dini se kush është babai i Marinës? Babai i Marinës dhe ish bashkëshorti i Elit njihet si Lul Kapurani por emri i tij i vërtetë është Vangjush Kapurani. Edhe Marina mban mbiemrin e tij, madje ligjërisht në gjendjen civile ajo quhet Roxhensa Kapurani. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet