Lajm

Kjo është prezantuesja më t ërhqese SHQlPTARE sipas MEDlAS franceze

Ilda Bejleri njihet për postimet prov okuese në Instagram.Ilda Bejleri është një ndër gazetaret sportive më të përfoIura të ekranit shqiptar. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo gjë është vënë re edhe nga një faqe futbolli franceze, e cila ka postuar disa nga fotot më jo shëse të Ildës. “Ju prezantojmë me Ilda Bejlerin, një gazetare sportive shumë e njohur në Shqipëri dhe e kuptojmë pse”, shkruan “La minute Football” në Facebook. Postimi ka marrë me mijëra pëIqime, ndërsa nuk mungojnë komentet në lidhje me Shqipërinë si një vend interesant për t’u vizituar/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet