Lajm

Ja sa duhet të jetë madhësia e gj.o.k.s.i.t që ti bëjë meshkujt të ‘v.d.e.s.i.n’

Përshëndetje, zotërinj. Sot do të flasim për gjinjtë. Gjinjtë mund të jetë një temë bisede çdo ditë në Kalendarin Gregorian, por sot është një speciale, sepse shkenca duket se ka zbuluar se çfarë është madhësia më tërheqëse e gjirit në një grua./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në një përpjekje fisnike për të përcaktuar se çfarë lloj figurash femërore është më tërheqëse për burrat dhe se si lidhet me evolucionin dhe edukimin, hulumtuesit në Universitetin Charles në Pragë zbuluan se, në kundërshtim me besimin popullor, meshkujt nuk e pëlqejnë gjithmonë gjoksin e madh. Përkundrazi, u zbulua se gjinjtë jo-të mëdhenj, të zjarrtë ishin tipi i preferuar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet