Lajm

I zuri pritë burrit tek dera e hotelit ne Shkoder, gruaja përfundon në sp.ital nga pamjet

Një ngjarje e rë ndë për jetën dhe qet ësinë shpirtërore të një gruaje nga Shkodra ka ndodhur pak muaj më parë, por që vetëm sot në ditën e gruas, ajo ka vendosur të flasë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Zonja e cila nuk dëshëron të identifikohet, ka pë rje tua r një eksperiencë në kufij të e të pabesu eshm es. Ajo kishte prej kohësh dy sh im e se bashkëshorti i saj me profesion p ol ic e tra dhë to nt e, por kurrë nuk ia kishte marrë mendja se më kë.Kur bashkëshorti i tha se do të shkonte me shërbim në Pukë, ajo shfrytëzoi momentin dhe arriti të marrë mesazhet e tij në ëhatsap. Aty zbuloi se i shoqi do të shkonte në të vërtetë në një ho tel pranë Shkodrës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet