Lajm

‘Gruan, nënën, tezen dhe…’/ 23-vjeçari i tme.rrsh.ëm lë shtatzënë gjysmën e fisit dhe më pas

Lë shtatzënë të dashurën e tij, më pas nënën, motrën dhe tezen e saj. Nuk është një barcaletë, por një histori e vërtetë, ajo e Alfios e treguar në programin “La Bomba” për Radio DeeJay, në Itali.Alfio është një djalë 23-vjeçar kalabrez i bukur, i lidhur me një vajzë 19-vjeçare./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kur zbuloi për shtatzëninë e saj nuk u lumturua shumë, kështu që vendosi që të mos bënte më s.. e .k .s me të, për shkak të bll oki m it të psik olog jik që iu krijua për shkak të situ atës.Kjo bëri që të hapej me nënën e të dashurës, kështu që gruaja e sh qe tës uar nga fakti se mund të tr a dh tont e të bijën, u ofrua për të plotë su ar nevojat e tij s, duke shkuar bashkë në shtrat./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet