Lajm

Emigranti shqiptar në SHBA dashurohet me studenten shqiptare, se mendoi kurrë atë që do i bënte vajza

Një vajzë nga një fshat i Korçës është martuar me mblesëri me një emigrant që jetonte në SHBA. Ajo ka vazhduar studimet në Tiranë dhe bashkëshorti i ka dërguar shuma të mëdha parash ndërkohë që vajza ishte lidhur me një djalë tjetër./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një familje shqiptare që jetonte në SHBA ka parë një vajzë në fshat dhe kanë ardhur për mblesëri dhe më pas kanë bërë edhe celebrim. Vajza vazhdoi shkollën në Tiranë dhe i kërkonte bashkëshortit shuma të mëdha parash. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet