Lajm

DËSHlRONl të bëheni me djaIë? Ja çfarë duhet të hani…

Këshillohet që të mos shmanget asnjëherë mëngjesi dhe të flini gjithmonë në krahun e majtë, shkruan The Guardian. Kjo këshillë ishte shkruar të martën në gazetën e Kerala, Mangalam, thekson preferencën, shpesh vdekjeprurëse për të patur fëmijë meshkuj që ekziston ende me forcë në kulturën indiane. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Duke pranuar se kjo metodë megjithatë nuk është 100% e sigurtë, gazeta thotë se femrat që dëshirojnë të kenë djem duhet të sigurohen të hanë gjithmonë mëngjes, dhe të hanë më shumë se normalja gjatë ditës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet