Lajm

“7 vite së bashku, por i mjaftuan disa SMS të nxèhta që të më “me rrte shp irtin”

Një vajzë e re ka zbuluar tra.dhëtinë e të dashurit. Edhe pse vajza thotë se e ka falur për shkak të dashurisë që ndjen për të, ajo ende po vu.an shumë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Historia është e pazakontë dhe të kèpùt shpirtin për faktin se disa njerën nuk meritojnë tu dhurosh dashuri kurrë. Si mendoni ju? “Jam një vajzë 24 vjeçe dhe kam e lidhur prej 7 vitesh me një djalë po nga Dibra.Para 6 muajsh kam mësuar se i dashuri im më tra.dhtonte. Madje për 4 muaj rresht. Atë vajzën e njoh edhe unë dhe ajo që është më e bukura është se hiqej si vajzë moraliste dhe e nder/shme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet