Lajm

Vajza shkon për të kërkuar punë si shitëse, përgjigja e shefit e lë pa fjalë

Realiteti shqiptar për të gjetur punë në profesion pas mbarimit të shkollës, është i pashpresë. Të rinjtë shpesh u drejtohen pozicioneve më të “arritshëm” ku me pak alë “nuk u duhet mik” për ta fituar e megjithatë edhe këtu u duhet të përballen me sfidat e jetës. Mirësjellja është kthyer në një vlerë të harruar për shqiptarët prej kohësh tashmë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Shumë punëdhënës kanë implementuar në sistemin e tyre të punësimit, diktaturën dhe sjelljen egoiste e të pasjellshme ndaj personave tek të cilët mbështeten për punën e tyre. Ndërkohë që shumë mund ta durojnë diçka të llë, ata që respektojnë dinjiten e tyre u japin përgjigjen e merituar megjithëse puna mund të jetë prioritet në jetën e tyre si për nga ana e plotësimit të vetvetes, por edhe ajo ekonomike./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet