Lajm

Shqiptarët Publikojnë Video Me Tavolinën E Mbushur Me Para

Disa të rinj shqiptarë kanë publikuar një video ku shihen duke numëruar një shumë të madhe parash.Shikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Aty shihet një tavolinë e mbushur me euro dhe franga zvicerane, ndërsa për shkak të numrit të madh të parave, ata përdorin një numëruese elektronike të parave, e ngjashme me ato që përdorin bankat, shkruan Magazina.alTë shumtë kanë qenë ata që i kanë kritikuar të rinjtë për këtë video, duke i paralajmëruar edhe se mund të ju dalin telashe me po lic inë.Për më shumë shihni videon më poshtë.