Lajm

Sho ku.ese një gru sht me të djathën, më pas të dytin dhe gruaja bie pa ndje.nja në tokë..(VIDEO)

Sho ku.ese një gru sht me të djathën, më pas të dytin dhe gruaja bie pa ndje.nja në tokë.. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ky është momenti tron.dit.ës kur një njeri i dhu.ns hëm lë një grua të pavetëdijshme në tr.otuar pasi e go.det dy herë me gru shta në fytyrë.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…