Lajm

Sara nga shkodra: ja se Si ma mori shoqja e femijerise burrin, por unë ende kujdesem per vjehrrin dhe vjehrren e sėmurë

Një grua na ka rr ëfyer h istorinë e tr ishtë të je tës së saj, përmes një letre dërguar në faqen tonë në Facebook Pa çka tr adhëtisë së të shoqit me mikeshën e saj më të mirë, ajo sërish nuk br a k tisi familjen. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Ka d himbje edhe d himbje. Por njeriu qenka i fortë. Jam një zonjë 43 vjeçe. Më kanë martu me sh kuesi që kur isha 17 vjeçe. Burrin e kam dashur dhe e dua. Nuk di nëse mka dashur, por them që kemi kaluar mirë deri para 4 vitesh. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet