Lajm

Po Kjo/ Modelja Lë Pa Fjalë Arian Canin: Jam La Ku Riq, S’kamVeshur Asgjë Poshtë…

Arian Çani: Ça ke veshur Kleoniki poshtë xhaketës tënde, sepse shoh që ke një gjë transparente…Kleoniki Delijorgji: Po asgjë s’kam veshur.Arian Çani: Mos ia fut k ot!Kleoniki Delijorgji: Po pse çfarë ka?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Arian Çani: Ke vetëm xhaketën? Për një moment tani që lëvize, paf të lëvizi xhaketa dhe op ngela për një moment…Kleoniki Delijorgji: Po pse ngele?Arian Çani: Sepse rrallë ndodh që të të vijnë gocat veshur kaq bukur në studio…Kleoniki Delijorgji: E vërtetë.Arian Çani: Kjo është e vërtetë, me një elegancë të paparë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet