Lajm

Pamjet po bëjnë xhiron e botës/ Politikani harron kamerën ndezur del pa gjë fare në mbledhjen online

Deputeti kërkoi menjëherë falje për inci dentin: “Videoja u hap kur po vishja rrobat e punës, pasi isha kthyer nga vrapi. I kërkoj falje të gjithë kolegëve. Ishte pa qëllim dhe nuk do të përsëritet më”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Disa nga kolegët e tij përfituan nga ky inc ident për ta ngac muar deputetin, me njërin prej tyre që tha: “Duhet t’i kujtojmë anëtarëve të komisionit, sidomos meshkujve, që kravata dhe xhaketa janë të detyrueshme, por të detyrueshme janë edhe këmisha, mbathjet ose pantallonat”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet