Lajm

Mirupafshim Shqipëri, unë po iki : Po lë familjen, shokët dhe shoqet, do të kthehem vetëm nëse

Po lë familjen, po lë shokët e shoqet, po lë diellin, po lë kafen time të preferuar, po lë kujtimet dhe me to po lë dhe gjysmën time! Po e lë se do vi prapë ose se ndoshta do ta marr se s’dua të vi më!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mirupafshim Shqipëria ime! Po lë çdo gjë në duart e të paepurve, kri mit, dr. ogës, inj orancës. Unë nuk mund ta bëj shpirtin pis në emër të dashurisë për këtë vend!Mirupafshim Shqipëri! Unë do të mendoj e do më marrë malli! Vr as mendjen a do të marrë dhe ty për mua? E nëse do të merrte, pse më le të iki!Mirupafshim Shqipëri! Vërja fl akës veten se unë nuk dua të di gjem! Le të di gjen ata që duan ty në zj arr.Mirupafshim Shqipëri e Gjergj Kastriot Skënderbeut! Lu ftuam kaq vite për ty dhe në fund të shesim me politikë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet