Lajm

Jasmina dhe Ola janë shoqe dhe pikë. Kjo foto e fundit i nxjerr zbuluar, pavarësisht se të dyja pretendojnë të kundërtën

Para disa ditësh, Ola dhe Jasmina u kapën duke dalë nga e njëjta hyrje pallati për të marrë një porosi. Ndonëse ato të dyja u prezantuan në ekran si armike të njëra-tjetrës,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

këto video ngritën dyshime se në fakt ato ishin mikesha shumë të mira dhe se madje jetonin në një shtëpi. Mirëpo më pas, Ola dhe Jasmina sqaruan në emision, por edhe përmes disa videove, se thjesht kishin rastisur të dyja në një pallat, por nuk jetojnë bashkë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet