Lajm

HABlT SHQlPTARJA: U Martova Me SERBlN Dhe Jam Shume E Lumtur Mos PARAGJYKONl (Video)

Kam 10 vjet qe jam martuar ne Serbi dhe bashkeshorti im eshte serb. Dashuria e vertete nuk njeh moshe dhe ndalesa ndaj te dashurosh nuk ka te bej me kombesite dhe shtetet. A jane te lumtura vazjat Kosovare qe martohen me serbet./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ne fakt ka shume fjale per martesa te tilla sikur jane per para apo lidhje fitimprurese. Zllatko është ndër të parët që ka shkuar per ta marr nje vajz shqiptare për të kërkuar një grua për martesë. Një mik më tha se është martuar me një shqiptare dhe e njeh një femër me të cilën mund të njihem dhe te martohem nëse pëlqejmë njëri-tjetrin dhe flet shqiptarja tregon per jeten qe po jeton.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…