Lajm

Gruaja nga Erseka: BURRl ka qenë i pari për mua, por pas martese…

Një grua rrëfen se pas martese marr/ëdhënia me të shoqin është ftohur deri në atë pikë, sa ajo mendon se po shkon drejt fundit.Kjo është historia e rrëfyer./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Mirëdita, uroj të jeni të gjithë mirë nga përmbytjet.Ju shkruaj nga Gjermania ku jeton me burrin dhe fëmijën prej vitesh e vitesh, pasi ikëm nga Erseka. Kam një problem që dua ta ndaj me lexuesit e faqes tuaj, ndoshta më japin ndonjë këshillë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet