Lajm

Fshatari i pasur serb bleu 3 gra 22 vjeçare nga Shqipëria për vetëm 4.000 euro

Rasti i fundit ka ndodhur në Prokuple të Serbisë, ku vajza e re kaloi vetëm disa orë te dhëndëri, dhe agjencia ndërmjetësuese i mori atij 1.500 euro. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive.

Rrëfime të reja lidhur me martesat e vajzave shqiptare dhe serbëve të cilat sa vijnë e shtohen. Gazeta shkruan se martesa me nuset nga Shqipëria është një shpresë për shumë beqarë nga pjesë të ndryshme të Serbisë, por është bërë një rrezik sepse nuk shkon ashtu siç dhëndurët shpresojnë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT