Lajm

Filloj me 1 sot i ka mbi 100 mijë Euro pasuri – Blegtori nga Malisheva që mbanë 31 anëtarë të familjes

Banorët e fshatit Gurëbardh të Malishevës merren me bujqësi dhe blegtori. Rexhep Berisha ka krijuar një fond të dhive prej 320 krerësh e për to kujdesen 31 anëtarë të kësaj familje. Por ndihmën kryesore e ka dhënë një vëlla i tij nga kurbeti. Reportazh i gazetarit Bahtir/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Banorët e fshatit Gurëbardh të Malishevës merren me bujqësi dhe blegtori. Rexhep Berisha ka krijuar një fond të dhive prej 320 krerësh e për to kujdesen 31 anëtarë të kësaj familje. Por ndihmën kryesore e ka dhënë një vëlla i tij nga kurbeti. Reportazh i gazetarit Bahtir CAKOLLI.Fermeri në fjalë tregon se ndihmen me të madhe e ka marrë nga vëllai i tij që ndodhet në Zvicër dhe se këtë fermë e kishte nisur nga vetëm një dhi e vetme shtyp ne rek1amen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote djaloshi nga Malisheva./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet