Lajm

E Keni Ditur? Ja Çfarë Kuptimi Kanë Vijat Në Kyçin E Dorës

Para së gjithash, numri i vijave të kyçit të dorës mund të tregojë informacione për jetëgjatësinë tuaj! Një vijë nënkupton kapacitetin e jetëgjatësisë prej rreth 23-28 vjet, nëse keni një vijë të dytë – ju dyfishoni jetëgjatësinë tuaj dhe bëhet fjalë për 56 vjet jetë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vija e tretë shton 30 vjet më shumë në jetën tuaj. Individët e rrallë që kanë një vijë të katërt të kyçit mund të presin jetë të gjatë me nipat dhe mbesat e tyre.Struktura e vijave mund të tregojë gjithashtu informacion në lidhje me pasurinë, statusin shoqëror dhe lumturinë, ose siç themi, fatin që ka personi. Sa më të parregullta të jenë, të paqarta dhe me boshllëqe ndërmjet vijave, aq më i dobët konsiderohej të ishte një person dhe kishte tendencë për status të ulët shoqëror./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet