Lajm

“E dëgjova gruan time duke me tradhtuar me d.ashnorin, ajo rënkonte, e kur mbaroi më tha se…”

E dashur Deidre, Jam në një hall vërtet të madh. Unë jam 26 vjeç dhe gruaja ime është nje vit me e vogel. U martuan dy vite më parë dhe jemi ne tentative per te bere nje fëmijë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por një ditë prej ditesh, teksa bisedonim si do ia benim, ma tha troc: tha se ishte lodhur dhe kishte filluar t’i mërzitej s eksi me mua… sipas saj na ka kapur rutina në shtrat sepse bëjmë thuajse të njëjtat gjëra…Dola sepse u merzita nga ajo qe degjova. Por rruges teksa mendohesha vendosa te marr guximin dhe te provoj te kenaq me gjera te reja gruan time./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet