Lajm

Biseda: Modelja nga Tirana pranon të dalë me 53 vjeçarin vetëm e vetëm që… (Fotot)

Shumë prej vajzave po të shohësh në pr/ofilet e tyre në instagram ose facebook sheh që pro/fesioni i tyre është modele. Po sa agjensi të modës ne Shqipëri dhe Kosovë janë ser/ioze dhe që kanë fryte të mira nga pjesmarrja e femrave disa prej tyre edhe min/orene./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në redaksine e shqiperiaime.al ka ardhur një bisedë e cila është dërguar nga nje person i cili e ka vje/dhur këtë nga producenti emrin e të cilit ai ka dashur ta bejë pub/lik por e drejta e pr/ivatësis së gjithësecilit na bën që ne ta mbajmë të fshehur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet