Lajm

Si ma mori shoqja BURRlN, por unë ende mbaj vjehrrin dhe vjehrren e së.mu.rë

Si ma mori shoqja BURRlN, por unë ende mbaj vjehrrin dhe vjehrren e së.mu.rë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një grua na ka rrëfyer historinë e tr lshtë të jetës së saj, përmes një letre dërguar në faqen tonë në Facebook. Paçka tra.dhë tisë së të shoqit me mikeshën e saj më të mirë, ajo sërish nuk bra kti si familjen.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Sht.yp në pjesën market!ngu^t për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…