Lajm

Shefi e çon burrin tim sa më larg me punë dhe në mbrëmje vjen te unë…

Disa herë që kisha rastisur ta takoj atë në prani të burrit shikimet e tij ishin shum pro/vokuese,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

por unë nuk i jejpa rendesi. Një ditë në një drekë të organizuar nga Kompania për të gjithë punonjësit unë isha e ftuar së bashku me bashkëshortin. Unë dhe burri im ishim në të njëjtën tavolinë me pronarin e kompanisë, atë ditë isha e veshur shume mire, dhe pronari i burrit ma lishoi doren ne……. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet