Lajm

Mos do ndahen këta? Mevlani pyet Ledjanën nëse ajo e do për letrat gjermane, ajo habit me pergjigjen direkte

Para nisjes së takimit të Ledjanës me Mevlanin, ata shfaqen shumë të lirshëm nën praninë e njëri- tjetrit. Ledjana me shaka i thotë Mevlanit që mos ta mërzisë sepse meret me stërvitje dhe e mund duke e rr ahur, dhe ai i përgjigjet se nuk e kundërs hton çfarëdo. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Më tej, Mevlani shton se ai që të a caron s?ka ndjenja për ty por tallet, dhe vetëm kur në lidhje ka xhelozi, nxehje, mërzitje e zë nka është e vërtetë.Ndërsa Ledjana pastron flokët nga rrobat Mevlani xhelozon duke i thënë se aty kanë mbetur flokët e dikujt tjetër, duke nënkuptuar se ajo mund të kishte qenë me ndonjë djalë tjetër. Por, Ledjana e sqaron duke i thënë se nuk kishte qenë me askënd por oshte bërë gati posaçërisht për të./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet