Lajm

MJERlM! Shqiptarja e sh.et vajzën e saj burrave për 50 euro: E ke të paprekur… (Video)

Emisioni “Stop” pu/blikoi këtë të martë disa kamera të fshehta ku pr osti tucio ni, edhe pse i ndaluar në Shqipëri, ofrohet hapur. Por në një prej kamerave të fshehta në Stacionin e Trenit,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

një punonjëse përveç se sh/et trupin e saj, nuk mjaftohet dhe ofron edhe vajzën e saj të mítur, vetëm 16 vjeçe dhe shoqen e saj. Ajo e ofron fëmijën për marrëd hënie për një shumë prej 5 mijë lekësh ndërsa siguron “klientin” që ajo dhe shoqja e saj është e vír gjër/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet