Lajm

Konfirmohet nga Oda e Hotelierisë: Me 10 qershor pritet të hapen sallat e dasmave në Kosovë

Mirëpo nga ky takim OHT pritet të dalë me kërkesa të qarta për Ministrinë e Shëndetësisë dhe Qeverinë Kurti./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Visar Demolli nga OHT, ka bërë të ditur për se nesër do të mbledhin nënshkrimet e pronarëve të sallave të dasmave dhe do të kërkohet nga Ministria e Shëndetësisë, dhe Qeveria, që ato të hapen para sezonës së dasmave/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet