Lajm

I mo ri je tën komshiut për një tub uji, shqiptari është dorë zuar..!!!

I mo ri je tën komshiut për një tub uji, shqiptari është dorë zuar..!!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në një njoftim për mediat, p olicia bën me dije se ai, prej ditës së djeshme, qëndronte i fshehur në një banesë të brak tisur në fshatin Lishan dhe në pamundësi për t’u larguar,…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Sht.yp në pjesën market!ngu^t për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…