Lajm

Flet qytetari nga Vitia që një pitalkë për syfyr i kushtoi 200 euro

Një qytetar nga Vitia, ishte dënuar pasi kishte dalë, për të blerë pitalka për syfyr.Mësuesi nga Vitia, Valon Idrizi, është deklaruar në emisionin DIREKT, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

në ATV, në lidhje me rastin dhe për gjobën të cilën ai e ka marrë.“Pas orës 1 kam dalë në qytet për të shkuar në furrë, por para se të mbërrij atje, kam rastisur në një patrullim të Policisë, iu tregova që kam dalë për të blerë bukë.as blerjes së bukës mora edhe gjobën, e cila ishte rreth 200 euro, një kosto pak e lartë bazuar me kushtet që i kemi ne në Kosovë, nuk reagova për shkak se faji ishte i imi por mendova që se kishte pasur mundësi për të bërë lëshime në këtë rast”– tha Idrizi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet