Lajm

Edhe pas 60 vite martesë, 85-vjeçari e befason gruan e jetës së tij

Karl dhe Donna Von Schwarz kanë më shumë se 60 vjet që janë martuar, por mesa duket romanca mes tyre nuk është shu ar ende. Kur Donna, 82 vjeçe, duhej t’i nën shtr ohej një op era cioni në zemër, Karl i premtoi se do t’i blinte një unazë të re fejese kur ajo të ishte më e mirë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pasi 82-vjeçarja e kaloi me sukses ope racionin e saj, ai e mbajti premtimin dhe madje u ul në gjunjë siç e do tradita. Ç/ifti, që jetojnë në Youngstown, Ohio, SHBA, janë lidhur bashkë që në shkollë të mesme dhe u martuan në vitin 1966./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet