Lajm

E shkeli për pak në zebra, gruaja ñokáutòn me shqelm burrin[VIDEO]

Një video e publikuar në Facebook, shfaq momentin kur një grua godet me shqelm në mënyrë të pabesueshme një burrë – duke e nokautuar.Siç edhe shihet në video, gruaja ishte duke ecur në zebra ndërsa fliste në celularin e saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Burri në veturë, për pak sa nuk e shkeli atë, duke frenuar para saj dhe duke e prekur vetëm pak me veturë. Më pas, burri del nga vetura për ta “qortuar” atë, por e pëson keq, pasi gruaja e godet në mënyrë të pabesueshme atë me shqelm, duke e lënë në tokë.Një video e publikuar në Facebook, shfaq momentin kur një grua godet me shqelm në mënyrë të pabesueshme një burrë – duke e nokautuar.Siç edhe shihet në video, gruaja ishte duke ecur në zebra ndërsa fliste në celularin e saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet