Lajm

Dy motrat marrin për burra dy të moshuar për t’u marrë tokat dhe pasurinë/ Por nuk e patën aq të lehtë ja përse

Më pas vajzave u ndodhi e papritura, e gjitha u kuptua dhe ata dolën para sallës së gj yqit. Këtë histori e ka sjellë Daily Mail. Vajzat i kishin njohur burrat e tyre, që në moshën 9 vjeçare dhe për t’i shpëtuar varfërisë ato u martuan me dy pleq./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vajzat janë me origjinë nga Argjentina. Burrat e tyre quheshin Titti dhe Isidiro. Ata nuk jetojnë më dhe dy vajzat e morën pasurinë dhe tokat e tyre, por pas shumë peripecish pasi nuk i besuan dhe dyshonin se ato mund t’i kishin marrë jetën burrave të tyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet