Lajm

Do mendojë bota se femrat shqiptare janë “ku rva”, shp.ërthen rrjeti pas postimit të fotove të Albana Osmanit!

Një nga komentuesit revoltohet duke u shprehur se bota nuk i ka parë ende fotot lak/uriq të femrave shqiptare./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ja komenti i tij: “Do mendojë bota se shqiptaret jan ku/rva… mjaft se lat nam. Na gjunj/ezoni dhe femrat ser/ioze me kto veshje si 1 pro/sti/tut…mos tju hypi vetja ne qejf… vishuni si 1 femer zonj. Dhe jo si 1 femer pr.ostitutë”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet