Lajm

BABAl i bIen vajzes nje MAKlNË te perdorur por HABlTET kur lexojne shenimin e f shehur ne sediIje

Blerja e nje shtepie apo nje makine eshte gjithmone nje vendim i ve;shtire dhe sidomos kur eshte e perdorur. Ndonjehere nuk e dime se cfare ka ndodhur me te me pare dhe cfare historie mund te kene pasur. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Madje kur e gjen me cmim te ulet mund te pyesni veten se cila mund te ishte arsyeja e kesaj. Keshtu ndodhi edhe me kete baba qe vendosi t`i bleje vajzes se tij nje makine te perdorur dhe me pas u habit kur gjeti nje shenim ne xhepin tek dera e makines nga brenda./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet