Lajm

Tra gjedi! E mori para kamioni, autobusi kthehet përmbys, 19 veta kanë dhënë shpirt në vend

Njëmbëdhjetë njerëz u v ra në dhe 19 persona të tjerë u p lag osën pas p ërp lasjes së një kamioni dhe një autobusi pasagjerësh në Kinën lindore./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ak siden ti ndodhi në orët e para të së Dielës, ku kamioni kaloi ndarësin qendror në mes të një autostrade në provincën lindore të Jiangsu dhe u p ërplas me një autobus që udhëtonte në drejtim të kundërt, duke shkaktuar kështu dhe përm bysjen e autobusit.//Me posht keni video kl,iko.jeni ne rek,la,men por pritni pak deri te largohet…