Lajm

Plani i Qeverisë për arsimin: Paralajmërohet largimi i notave për nxënësit e Kosovës

Kështu deklaroi ajo në , ku mes tjerash tha se një energji e madhe e prindërve dhe nxënësve investohet në nota./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Shumë shpejt do ta bëjmë publik edhe programin. Shkolla fillore është e rëndësishme që të largohet notimi diferencial, sepse investohet një energji e madhe e prindërve dhe nxënësve. Notimi me nota, ne synojmë të mos ketë më notë nga numri 1 deri më 5 nga klasa e parë deri në këtë katërten. Përmes vlerësimit formativ do të ndihmohen nxënësit në shkathtësitë e tyre”, tha ajo./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet