Lajm

Nevojë urgjente për ndihmë! Kjo vajzë 5 muajshe ka nevojë për ndihmën tuaj që të jetojë, shpëtoheni nga sëmundja e ligë

Esila Morina e lindur më datë 25.05.2020, nga Komuna e Kamenicës, me vendbanim në fshatin Hodonoc të Kamenicës ka nevojë për ndihmën tuaj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Esila është di agnost ifikuar me T umor Gjigant në Zemër dhe ka nevojë për trajtim jashtë vendit. Prindërit Fisniku dheAlmedina, kanë dy fëmijë Reisin- tre vjeçar (i cili është i prekur me Sindromën Down), si dhe Esilën 5 muajshe.Vajza do të trajtohet në spitalin e Turkisë, pas ki miot erapise do të operohet. Për shkak të kushteve ekonomike dhe pamundësisë për mbulimin e shpenzimeve, prindërit bëjnë apel për ndihmë financiare.Për detaje tjera do te njoftoheni ne vazhdimësi.Ndihmat mund të dërgohen në këto të dhëna:Xhirollogaria për Kosovë:Emri dhe mbiemri: Almedina MorinaRaiffaisen BankaNr. i xhirollogarisë: 1507001006056860/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet