Lajm

Kishin lene deren hapur, Gjarperi kishte hyre brenda por shikoni se cfare i ka ndodhur Qenit…[VIDEO]

Kishin lene deren hapur, Gjarperi kishte hyre brenda por shikoni se cfare i ka ndodhur Qenit…. VIDEOShikoni pamjet se si gjarperi kishte hyre shkalleve te shtepise por qeni ishte brenda dhe/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kishin lene deren hapur, Gjarperi kishte hyre brenda por shikoni se cfare i ka ndodhur Qenit…. VIDEOShikoni pamjet se si gjarperi kishte hyre shkalleve te shtepise por qeni ishte brenda dhe/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet